Microsoft 365 voor MKB op de Veluwe

Het gemak van Microsoft 365 voor MKB in de omgeving Elburg/Veluwe

Microsoft 365 voor MKB op de Veluwe, daarvoor is BoomerICT de leverancier uit de veluwe. Als regionale ICT partner ondersteunen wij bij het gebruik van Microsoft 365.

Microsoft 365 is niet meer weg te denken van uw werkplek

Microsoft 365 is de verzamel naam voor de gecombineerde werkplek oplossing van Windows 10, Office 365 en Enterprise Mobility + Security. Daarmee sluit Microsoft 365 perfect aan bij de behoefte van mobiel werken, hetgeen wat op dit moment meer dan ooit actueel is. Uw collega’s kunnen overal en altijd werken met toegang tot de programma’s, app’s en bestanden die zij nodig hebben. Dat werkt wel zo efficiënt.

Microsoft 365:
Microsoft 365 is steeds meer een gewaardeerde oplossing voor organisaties, waarmee iedereen overal en altijd beschikt over zijn of haar zakelijke e-mail, agenda en Office-documenten, lokaal of in de cloud. Vertrouwde Office-programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote zijn zowel online als lokaal te gebruiken. Met andere woorden, thuis werken was nog nooit zo eenvoudig

Enterprise Mobility & Security:
Dankzij slimme ontwikkelingen blijven u en uw collega’s veilig en efficiënt met alle favoriete app’s en apparaten. Via één beheeromgeving kan alle data op mobiele iOS, Android- en Windows-apparaten worden beheerd.

• Windows 10: 
Het besturingssysteem dat vrijwel iedereen kent en dat op de achtergrond alle Microsoft 365 programma’s faciliteert. Als ICT-beheerder kunt u updates eenvoudig beheren en doorvoeren zonder dat de rest van de organisatie daar iets van merkt; uw collega’s profiteren alleen van applicaties die goed werken in een gebruiksvriendelijke werkomgeving.

Verschillende abonnementsvormen beschikbaar

Microsoft 365 Business Standard:
Dit Abonnement is ontwikkeld voor de mkb bedrijven tot 300 werkplekken. In dit abonnement is Office, e-mail, agenda en cloud opslag inbegrepen. Ook krijgt u Teams ter beschikking waar u gemakkelijk met uw collega’s kunnen samen werken, online meetings kunt organiseren.

• Microsoft 365 Business premium:
Dit abonnement is speciaal ontwikkeld voor bedrijven tot 300 werkplekken en merken wij aan als ‘Premium’ Het bestaat uit het uitgebreide Office 365 Business Premium, aangevuld met apparaten management-hulpmiddelen (MDM) en veiligheidsoplossingen (EMS) om apparaten op afstand te beheren en dreigingen als virussen en malware het hoofd te bieden.

Advies

Neem contact met ons op om maatwerk hierin te bespreken. Wij adviseren natuurlijk ook vrijblijvend over het gebruik hiervan. Neem gerust contact op voor een kop koffie en een inventarisatie.